Brizze FC

Brizze har startet sit helt eget fodboldhold – nemlig Brizze FC!

Brizze FC er ikke et almindeligt fodboldhold, men et online hold. Holdet spiller ikke i en liga, og de træner heller ikke sammen 4 gange i ugen med kamp i weekenden, som andre fodboldhold.

Det Brizze FC går ud på er at motivere og inspirere så mange som muligt til at spille fodbold, og til at gå på opdagelse i de forskellige grene af fodbold, da fodbold er så meget mere end bare græsfodbold.

Holdet består derfor af en række spillere, som er gode til hver deres ting inden for fodbolden, f.eks. freestyle tricks, alm. fodbold, futsal, beachfodbold, fodboldgolf, panna osv.

Skal du med på holdet?

DU kan også komme med på holdet og blive en del af Brizze FC. Brizze udtager løbende nye spillere til holdet.

Der er ingen begrænsning på antal spillere, lige som der heller ikke er begrænsninger i forhold til hverken alder eller køn.

Hvis du vil have muligheden for at blive udtaget, så læg løbende dine træningsvideoer op som opslag på Instagram og tag @brizzefc og #brizzefc, så følger Brizze med i din udvikling og måske er det dig, der bliver udtaget næste gang!

Du behøver ikke at være den bedste for at være med. Det vigtigste er, at du over en længere periode viser at du giver den gas med træningen, og at du får lært en masse nye ting med bolden, hvilket kan være adgangskrav nok i sig selv til en plads på holdet. Om du elsker at lave tricks, sparke på mål, lave tunneller, spille futsal, eller at være målmand er helt op til dig – Brizze FC omfatter alle slags fodbold.

Her på akademiet finder du videoer inden for flere forskellige fodboldgrene, så kom i gang med træningen – og husk at det vigtigste er at have det sjovt!