Brizze & Vips Dage

Kender du vores Brizze & Vips Dage?

Skal du med på vores Brizze & Vips dage, hvor det er 1 dag med fodboldglæden i højsædet? En Fodboldcamp hvor det traditionelle fodbold kombineres tekniske fodboldgrene. En miniudgave af vores store Brizze Camp. Her kommer vi rundt i hele landet for at afholde vores Brizze & Vips dage.

Det betyder at vi skal prøve stort set alt med en fodbold. Der skal bl.a. prøves Teqball, Tricks, Fodtennis, Fodboldgolf, Futsal mm.

Brizze & Vips dage er samme udgave som de tidligere Brizze dage, men i et nyt navn da Vips er kommet med indover.

Brizze & Vips dag har som hovedbudskab, at det skal være legen med bolden der giver lysten og motivationen til at forsætte i fremtiden! Øvelse gør mester – Man skal turde at lave fejl for at udvikle sig!

Brizze & Vips sørger for at sammensætte et kompetent trænerteam, hvor alle har færdigheder inden for en af de fodboldgrene vi skal prøve. På 1 dag forsøger vi at skabe en relation til hver enkelt, så vi nemmere kan give nogle tips og tricks som deltagerne kan tage med videre.

Brizze & Vips dag, er en mini fodboldcamp som du ikke finde med samme opsætning. En mini fodboldcamp hvor der er garant for udvikling, da man blive afprøvet i fodboldgrene som man ikke altid prøver til den traditionelle fodboldtræning.

Skal du med til en Brizze & Vips dag, så tilmeld dig under “Brizze Billetter”.

Er du en klub?

Brizze & Vips Dage kan også afholdes lokalt i jeres klub for jeres medlemmer. Hvis det lyder som noget for din klub, så send os en mail på MathiasVips@gmail.com.