Fragt og retur

Fragt:

For bestillinger inden kl. 14, afsendes varen samme dag (gælder kun i hverdage).

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi sender med DAO og GLS, enten til døren eller pakkeshop.

Vi sender kun til Danmark.

Retur:

Ved køb på Brizze Shoppen har du altid 14 dages returret på det fysiske produkt fra det tidspunkt, hvor produktet modtages.

For køb af gavekort til medlemskaber gælder de 14 dages fortrydelse fra købstidspunktet.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på brizzeakademiet@brianmengel.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.