Fragt og retur

Fragt:

For bestillinger inden kl. 14, afsendes varen samme dag (gælder kun i hverdage).

Vi sender med DAO og GLS, enten til døren eller pakkeshop.

Vi sender kun til Danmark.

Retur:

Ved køb på Brizze Shoppen har du altid 14 dages returret på det fysiske produkt fra det tidspunkt, hvor produktet modtages.

For køb af gavekort til et medlemskab gælder de 14 dages fortrydelse fra købstidspunktet, og gælder kun såfremt gavekortet ikke er indløst.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på brizzeakademiet@brianmengel.dk. I meddelelsen skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamation:

For reklamationer send en mail til brizzeakademiet@brianmengel.dk med billeder af varen og fejlen, samt en beskrivelse heraf.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Ship Ship ApS
c/o Brian Mengel IVS
Industrigrenen 21
2635 Ishøj

Husk at angiv navn og ordrenummer i returneringen.

Du vil modtage det returnerede beløb inden for 14 dage, såfremt det returnerede produkt opfylder ovenstående krav. Fragtudgiften for forsendelse af produktet returneres ikke.