Handelsbetingelser hos Brizze Akademiet

Handelsbetingelser for:

Brian Mengel ApS
Kenny Drews Vej 19, 4.
2450 København SV
CVR: 38435469
Tlf. 28116183

Når du opretter et medlemskab hos Brizze Akademiet eller foretager et køb hos Brizze Shoppen, accepterer du de vilkår og betingelser, der foreligger. Du skal bekræfte, at du har gennemlæst betingelserne, og at du er indforstået med dem, inden du opretter dig som bruger eller foretager et køb.

Vilkårene kan ændres uden varsel, og du er forpligtet til selv at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

1. Aftale og produkt – Brizze Akademiet
Brizze Akademiet tilbyder online læringsvideoer inden for alle slags fodbold, når det passer dig. Alle, der er medlem af Brizze Akademiet, har fuld og ubegrænset adgang til streaming af de læringsvideoer, der ligger på www.brizzeakademiet.dk.

Når du tilmelder dig Brizze Akademiet skal du udfylde navn, e-mail og adresse. Derudover skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du har gennemført betalingen og aktiveret din e-mail, har du som fuldt adgang til akademiet.

Der er mulighed for at tilmelde sig en af de to typer af medlemskaber. Enten basis-pakken til kr. 69 pr. måned (månedligt abonnement) eller års-pakken til kr. 599 (engangsbeløb med 1 års adgang til akademiet).

2. Betaling – Brizze Akademiet og Brizze Shoppen
Brizze Akademiet modtager betaling med VISA-Dankort og Mastercard.

Betalingen trækkes ved gennemførelse af købet.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Brizze Akademiet bruger en godkendt betalingsserver (Reepay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer.

3. Profil, login og nyhedsbrev
Når du opretter dig som bruger på Brizze Akademiet vil du blive bedt om at vælge en adgangskode og et brugernavn. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dit password og kontooplysninger. Dvs. at dit medlemskab hos Brizze Akademiet er personligt, og at dine login-oplysninger ikke må videregives eller på anden måde deles med andre.

Ved oprettelsen tilmeldes du automatisk Brizze Akademiets nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst. Afmeldelse af nyhedsbrevet foretages ved at trykke ‘Afmeld’ i selve nyhedbrevet.

4. Medlemskab
Når du opretter dig som bruger med et basis-medlemskab til kr. 69 pr. måned på Brizze Akademiet accepterer du, at Brizze Akademiet trækker betalingen for dit medlemskab på den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen. Dit medlemskab er fortløbende og betalingen sker forud.

5. Fornyelse af basis-medlemskab
Dit basis-medlemskab bliver automatisk fornyet ved udløb af hver periode, indtil du aktivt melder dig ud. Du kan altid se, hvornår dit medlemskab næste gang fornyes under ‘Mit abonnement’.

Ved anvendelse af særlige rabatkoder, hvor du f.eks. får 1 eller 3 måneders gratis adgang, skal du være opmærksom på, at når denne periode udløber, fornyes dit medlemskab automatisk til normal basis-medlemspris – dvs. kr. 69 pr. mdr.

6. Opsigelse af basis-medlemskab
Du kan opsige dit medlemskab hos Brizze Akademiet når som helst. Opsiger du dit basismedlemskab, har du fortsat adgang til indholdet på Brizze Akademiet i den resterende del af den periode, du har betalt for. For at opsige dit medlemskab skal du gøre følgende:

Log ind på Brizze Akademiet ved at klikke på LOGIN øverst oppe i højre hjørne
Gå til ‘Mit konto´
Vælg ‘Afmeld’

7. Fortrydelsesret – medlemskab til Brizze Akademiet
Dit medlemskab aktiveres med det samme. Du får således adgang til alt indhold på Brizze Akademiet umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet.

8. Ansvar i forbindelse med brugen af Brizze Akademiet
Indholdet på Brizze Akademiet skal betragtes som vejledende, og Brizze Akademiet kan derfor ikke holdes ansvarlig for potentielle konsekvenser af brugen af Brizze Akademiet. Når du træner med Brizze Akademiet er det således dit ansvar ikke at overskride dine egne fysiske og psykiske begrænsninger og selv sørge for, at du vælger de læringsvideoer, der matcher dine færdigheder og evner. Fra tid til anden kan Brizze foreslå justeringer eller brug af udstyr, og det er dit eget ansvar at afgøre, om de foreslåede justeringer eller udstyr er passende for dig og dit niveau.

9. Øvrig anvendelse af hjemmesiden
Brizze Akademiet er afhængig af tredjeparter til bl.a. videohosting. Brizze Akademiet kan derfor ikke garantere, at Brizze Akademiet altid er fuldt funktionelt, og kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, ustabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

10. Rettigheder
Alt indhold på Brizze Akademiet ejes af Brian Mengel IVS og må hverken kopieres eller videresælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.

11. Klage
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: brizzeakademiet@brianmengel.dk.