Brizze & Vips Dag Filskov Kro Fodboldgolf | 11-07-2024

545,00 DKK

Angiv alder for deltageren på det tidspunkt, hvor arrangementet afholdes
Angiv telefonnummer på kontaktperson under campen

Beskrivelse

Tilmeld dig vores (udendørs) Brizze & Vips Dag hos Filskov Kro Fodboldgolf den 11. Juli 2024.

Skal du med på vores Brizze & Vips dag i Farsø, hvor det er 1 dag med fodboldglæden i højsædet? En Fodboldcamp hvor det traditionelle fodbold kombineres tekniske fodboldgrene. En miniudgave af vores store Brizze & Vips Fodboldskole. Her kommer vi rundt i hele landet for at afholde vores Brizze & Vips dage

Det betyder at vi skal prøve stort set alt med en fodbold. Der skal bl.a. prøves Teqball, Tricks, Fodtennis, Fodboldgolf, alm. græsfodbold mm.

Brizze & Vips dage er samme udgave som de tidligere Brizze dage, men i et nyt navn da Vips er kommet med indover.

Brizze & Vips dag har som hovedbudskab, at det skal være legen med bolden der giver lysten og motivationen til at forsætte i fremtiden! Øvelse gør mester – Man skal turde at lave fejl for at udvikle sig!

Brizze & Vips sørger for at sammensætte et kompetent trænerteam, hvor alle har færdigheder inden for en af fodboldgrene vi skal prøve. På 1 dag forsøger vi at skabe en relation til hver enkelt, så vi nemmere kan give nogle tips og tricks som deltagerne kan tage med videre.

Brizze & Vips dag, er en mini fodboldcamp som du ikke finde med samme opsætning. En mini fodboldcamp hvor der er garant for udvikling, da man blive afprøvet i fodboldgrene som man ikke altid prøver til den traditionelle fodboldtræning.

Til denne Brizze & Vips Dag hos Filskov Kro Fodboldgolf. Her vil vi kombinere vores 1 dags fodboldcamp med at komme ud og prøve den flotte fodboldgolfbane i Filskov. Her slutter vi dagen af med en lille turnering i Fodboldgolf.

 

Praktisk:

Tid: Torsdag den 11. Juli 2024 fra 09-15

Sted: Filskov Kro Fodboldgolf (Hjortlundvej 1D, 7200 Grindsted)

Aldersinterval: Det er for drenge og piger fra 8 til og med 15 år.

Medbring: Almindelig sportssko der kan bruges på græs og asfalt. (Der må ikke bruges fodboldstøvler på fodboldgolfbanen). sportstøj samt drikkedunk

Du modtager en mail med yderligere info om Brizze & Vips Dagen i ugen op til arrangementet.

Ved spørgsmål så skriv til Mathias Vips på mail MathiasVips@gmail.com

Vi glæder os til en rigtig god dag! Vi ses!