Brizze & Vips Fodboldskole Sommerferie 2024 – Grindsted | 8.-10./07/2024

1.395,00 DKK

Ønskes forskellige størrelse på t-shirt og shorts, så angiv under bemærkning

Beskrivelse

Tilmeld dig vores (udendørs) Brizze & Vips Fodboldskole i Grindsted den 8.-10. Juli 2024 (Uge28).

Skal du med på vores Brizze & Vips Fodboldskole, hvor det er 3 dage med fodboldglæden i højsædet? En Fodboldskole hvor det traditionelle fodbold kombineres tekniske fodboldgrene.

Det betyder at vi skal prøve stort set alt med en fodbold. Der skal bl.a. prøves Teqball, Tricks, Fodtennis, Fodboldgolf, alm. græsfodbold mm.

Brizze & Vips Fodboldskole har som hovedbudskab, at det skal være legen med bolden der giver lysten og motivationen til at forsætte i fremtiden! Øvelse gør mester – Man skal turde at lave fejl for at udvikle sig!

Brizze & Vips sørger for at sammensætte et kompetent trænerteam, hvor alle har færdigheder inden for en af fodboldgrene vi skal prøve. På 3 dage forsøger vi at skabe en relation til hver enkelt, så vi nemmere kan give nogle tips og tricks som deltagerne kan tage med videre.

Brizze & Vips Fodboldskole, er en Fodboldskole som du ikke finde med samme opsætning. En Fodboldskole hvor der er garant for udvikling, da man blive afprøvet i fodboldgrene som man ikke altid prøver til den traditionelle fodboldtræning.

 

Praktisk:

Afholdelsessted: Vi mødes ved Grindsted Stadion (Søndre Boulevard 13, 7200 Grindsted) tæt ved Billund.

Aldersintervallet er fra 8 år til og med 15 år.

Tidspunkt: Den. 8.-10. Juli (Uge 28) Mandag – onsdag 09:00-15:00

Pris pr. deltager er 1.395 DKK – der inkluderer et spillersæt fra Select bestående af t-shirt og shorts+drikkedunk. (Mad skal selv medbringes)

Der vil være en de bedste trænere! I kan godt glæde jer!

Når tiden for fodboldskolen nærmer sig, vil I modtage en mail med flere praktiske oplysninger om fodboldskolen.

Vi glæder os til at se jer!

OBS – fodboldskolen er uden overnatning, forældre er naturligvis meget velkomne til at blive og kigge på alle dage, hvor der vil være kaffe på kanden.

Ved betaling kan i acceptere samtykke til at må tage billeder og video af jeres barn. Billeder og video vil blive brugt til reklame til de sociale medier, aviser, hjemmesider osv. Giver man ikke tilladelse, så respektere vi det fuldt ud.

Ved spørgsmål, så skriv til Mathias Vips på mail MathiasVips@gmail.com